موجودات بیگانه‌ی سایر سیارات کجا هستند؟

موجودات بیگانه‌ی سایر سیارات کجا هستند؟

گروه آموزشی

ویدوآل

1395/02/15

52879

بار بازدید شده
The-Fermi-Paradox جهان قابل مشاهده، قطری حدود 90 میلیارد سال نوری دارد. تقریبا 1 میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد که هر کدام از آن‌ها دارای حدود 100 تا 1000 میلیارد ستاره است. به تازگی متوجه شدیم که ...
52879
موجودات بیگانه‌ی سایر سیارات کجا هستند؟
Vidoal
4.27
سرعت نمایش
سوالات و نظرات کاربران
-8
سیا photo
سیا دوشنبه، 07 خرداد 1397
موجودات فضای همان جن ها هستند که شیطانی انسی غرب مردم و دارن فریب میدن که راه نفوذ جن ها رو در زندگی انسان ها راحت کنند و با ایجاد کردن زندگی منفی در سبک زندگی دارن به خواسته هاشون میرسند...... سگ بازی. مشروبات الکلی .ازدواج سفید...و...
3
rman jalile
rman jalile چهارشنبه، 26 دی 1397
(پاسخ) در دنیای علم برای هر فرضیه ای به، به شواهد نیاز داریم. برای این فرمایش شما شواهدی قابل اطمینان وجود داره؟!
0
رهام بابامرادی
رهام بابامرادی پنج شنبه، 10 فروردین 1402
(پاسخ) دوست عزیز حرف شما رو یا باید قرآن یا علم و دانش یا امام یا پیام بری گفته باشه اگر گفته چه کسی یا چه چیزی در غیر این صورت چرا الکی حرفی رو می زنید ؟
0
فرزاد زرینی  photo
فرزاد زرینی چهارشنبه، 10 اسفند 1401
موجود ات فضایی در نوع خود زیاد هستند و آنها در مقایسه ما خیلی پیشرفته هستند و کل زندگی موجودات روی زمین تحت کنترل آنها است
0
حسام الدین زریاب photo
حسام الدین زریاب پنج شنبه، 12 آبان 1401
اگر کتب فیزیک نیز بگذارید ممنون میشم
0
دنیل رنجرز  photo
دنیل رنجرز شنبه، 26 شهریور 1401
وقتی مسلمانان به دجال و یاجوج و یاجوج بیگانه قائلند قطعا دجال که خارج از محدوده زندگی انسان زندگی میکنه و یاجوج و ماجوج هم احتمالا خارج از کهکشان راه شیری است ضمنا به جن و ... نیز قائلند پس بودن یا نبودن فضاییا خللی بدین وارد نمی کند
0
amirhossein bostak
amirhossein bostak شنبه، 20 شهریور 1400
به نظر من قطعا حیات فضایی وجود داره . خدا خودش فرموده که این جهان رو بیهوده نیافریده . پس نمیشه که بگیم 90 هزار سال نوری هیچ حیاتی نداره.
0
amirhossein bostak
amirhossein bostak شنبه، 20 شهریور 1400
به نظر من حتما لازم نیست که اکسیژن و آب باشه که بتونه زندگی وجود داشته باشه . مثلا تو همین زمین خودمون هم باکتری های هستن که بدون آب و اکسیژن زندگی میکنند. بنظرم حیات میتونه تو هر کره خاکی وجود داشته باشه . مشکل ما اینه که هنوز درک کاملی از مرز های حیات نداریم.
0
حمیدرضا photo
حمیدرضا یکشنبه، 20 خرداد 1397
اگر موجودات فرازمینی و تکامل یافته در این جهان بیکران به طور حق وجودداشته باشد، باید این داستانهایی رو که درمورد خلق انسان توسط پروردگار و تعظیم نکردن شیطان به انسان و اشرف مخلوقات بودن انسان و خییییییییییییلی موارد دیگر رو که نیاکانمون گفته اند باید دروغی بس بزرگ باشد. واقعا" حقیقت این عالم چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1
حامد وثوقی
حامد وثوقی جمعه، 14 تیر 1398
(پاسخ) وجود گاو و گوسفند ها و یا هر موجود زنده ای روی زمین میتونه ثابت کنه ما مخلوق خالقمون نیستیم؟ حرف عجیبی زدید. حتی اگر موجودات فضایی وجود داشته باشند، چه تناقضی وجود داره در این که ما انسان ها سرنوشت خودمون رو داریم و اون ها هم سرنوشت خاص خودشونو؟
-5
رضا گودرزی
رضا گودرزی سه شنبه، 17 بهمن 1396
موجودات بیگانه وجود دارن و خیلی از اونا در داخل کشور های بیگانه هستند که هیچکس صداشو هم در نمیاره و بالاخره روزی خودش پدیدار میشه ما باید صبر کنیم ببین کی میان و کروه زمین رو اشغال میکنن
2
حامد وثوقی
حامد وثوقی جمعه، 14 تیر 1398
(پاسخ) گیریم کشور های بیگانه به دلایل سیاست هاشون و منافع ملیشون این موضوع رو مخفی کرده باشند. اما به نظر نمیاد که موجودات فضایی میل و انگیزه ای برای تعهد به منافع ملی کشور های کره زمین داشته باشند! اگه موجودات فضایی هستند و کشور ها حضورشون رو تایید نمیکنند، چرا خود موجودات فضایی دست به کار نمیشن؟
2
سروش عباسی
سروش عباسی یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398
جهان زیباتر از اونی هست که تسط کسی تجربه نشه ... اما درک انسان از این موضوع به اندازه شکل گیری حیات البته اگر نابودی در کار نباشه طول خواهد کشید ولی قطعا ترسناک ترین و جذابترین موضوع تاریخ حیات خواهد بود .
2
محبوبه  جمشیدی
محبوبه جمشیدی یکشنبه، 27 خرداد 1397
مطالبتون واقعا جالب و مفیده
1
علي photo
علي سه شنبه، 28 فروردین 1397
عالي من عاشق فضا هستم
1
زهرا مظفرپور photo
زهرا مظفرپور دوشنبه، 27 فروردین 1397
بسیار عالی
1
سبحان امینی photo
سبحان امینی سه شنبه، 08 اسفند 1396
عالی
-1
۴۶ ساله photo
۴۶ ساله جمعه، 17 شهریور 1396
موجودات فضایی سالهاست که کشف شده. ولی همیشه ان را از مردم پنهان کردند. چون احتمالا باید یک راز سر به مهر حفظ بشه.برای همیشه.
1
رامین photo
رامین جمعه، 06 مرداد 1396
خیلی جالبه
6
fatemeh soltaniyan
fatemeh soltaniyan شنبه، 27 خرداد 1396
به نظرم موجودات فضایی وجود دارن و در این مسئله شکی ندارم حتما لازم نیست که تصور ما از موجودات فضایی یک موجود با 3 تا چشم و 8 تا دست و پا باشه موجودات فضایی میتونن به شکل یک سنگ یا یه جلبک یا حتی یک موجود تک یا پر سلولی وچود داشته باشن حتی مسئله وجود موجودات فضایی به حدی قابل باور شده که امروزه دانشمندان فکر میکنند جاذبه مثلث برمودا و ناپدید شدن افرادی که وارد اون میشن این احتمال رو میدن که از طرف موجودان فضایی و دخالت اون ها باشه و این میان پیشنهاد میکنم فیلم life رو ببینید در باره ی همین موضوعه
1
بنیامین عزیزطولی
بنیامین عزیزطولی شنبه، 07 اسفند 1395
به نظر من موجودات بیگانه فضایی میتونن وجود داشته باشن و شاید تمدنشون از ما جلوتر باشه؛ ولی احتمال اینکه تکامل یافته تر از ما باشن، پایینه.
-3
محمد مهدی محفوظی نژاد photo
محمد مهدی محفوظی نژاد دوشنبه، 29 شهریور 1395
باعرض سلام و خسته نباشید بابت زحمات و مطالب خوبتون میخواستم خواهش کنم این مطلب موجودات بیگانه و مطالب در این خصوص را از دیدگاه و احادیث شیعه هم برسی کنید و مطالب را جمع بندی کنید .چون در این باره مطالب و اطلاعات بیشتری در احادیث هست .
2
H photo
H شنبه، 13 آذر 1395
مابین دقایق ۰۱:۲۰ الی ۰۱:۲۵ هم یک اشتباه بزرگ مرتکب شدین. به این صورت که گوینده بیان میکنه "به ازاء هر دانه شن روی زمین، ۱۰ هزار ستاره در کهکشان راه شیری وجود داره." یعنی روی زمین در مجموع ۴۰ میلیون دانه شن وجود داره؟ خواهشا هرچه سریعتر اصلاحش کنید.
1
Ariaw photo
Ariaw شنبه، 27 شهریور 1395
این نخستین دیدگاه من هستش واس سایت شما... بابات تک تک کلیپ های آموزشی شما ممنونم که پاسخ خیلی پرسش هارو روشن می کنید... موفق باشین
0
حسین  photo
حسین دوشنبه، 22 شهریور 1395
در لحظات ابتدایی کلیپ، ۱۰۰ میلیارد کهکشان رو اشتباهی ۱ میلیارد کهکشان ترجمه کردین.
0
زنده یاد افشین ذریه
زنده یاد افشین ذریه سه شنبه، 23 شهریور 1395
(پاسخ) سلام، بله حق با شماست، در اسرع وقت تصحیح کرده و جایگزین می‌کنیم. این ویدیو رو توی شبکه‌های اجتماعی تصحیح کردیم ولی در وب‌سایت فراموش شده بود. از یادآوری شما سپاسگزاریم.
1
زنده یاد افشین ذریه
زنده یاد افشین ذریه شنبه، 27 شهریور 1395
(پاسخ) مورد ذکر شده در ویدیو، تصحیح شد.
1
شباهنگ photo
شباهنگ شنبه، 18 اردیبهشت 1395
سلام، بر اساس اونچه که در ویدئو مشاهده میشه، تقریبن 100 میلیارد کهکشان در جهان وجود داره. ممنون از ویدئوهای عالیتون و کار ارزشمندتون. خسته نباشید
1
گروه آموزشی ویدوآل
گروه آموزشی ویدوآل شنبه، 18 اردیبهشت 1395
(پاسخ) حق با شماست و در اسرع وقت این اشتباه رو تصحیح کرده و با ویدیو قبلی جایگزین خواهیم کرد. ویدیو مرتبط از کانال تلگرام و فیـسبوک برای تصحیح حذف شد. از حسن نیت ودقت بالای شما سپاسگزاریم.
توضیحات
جهان قابل مشاهده، قطری حدود ۹۰ میلیارد سال نوری دارد. تقریبا ۱۰۰ میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد که هر کدام از آن‌ها دارای حدود ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد ستاره است. به تازگی متوجه شدیم که تعداد سیاره‌ها نیز کم نیست و به احتمال زیاد تریلیون‌ها و شاید حتی بیش از حد تصور ما مکان قابل سکونت در جهان وجود داشته باشد. این به آن معناست که می‌تواند شانس زیادی برای وجود و گسترش حیات موجود باشد. درست است، اما خب کجاست؟ آیا نباید جهان پر از سفینه باشد؟
بیایید یک قدم به عقب برگردیم.
حتی اگر آدم فضایی‌های متمدن در سایر کهکشان‌ها وجود داشته باشند، هیچ راهی وجود ندارد که ما درباره آن‌ها چیزی بدانیم.
بر این اساس هر چیزی خارج از همسایگی کهکشانی یا همان "گروه محلی" به علت انبساط جهان تقریبا برای همیشه از دسترس خارج می‌ماند و حتی اگر یک سفینه‌ خیلی سریع داشتیم، در حقیقت میلیارد‌ها سال طول می‌کشید تا به این مکان‌ها برویم یا اینکه بتوانیم به خالی‌ترین نقاط در جهان سفر کنیم. بنابراین بیایید روی کهکشان راه‌شیری تمرکز کنیم. کهکشان راه شیری، کهکشان خودمان است و بیش‌ از 400 میلیارد ستاره را در برمی‌گیرد. این تعداد ستاره بسیار زیاد است؛ تقریبا 10 هزار ستاره به ازای هر دانه‌ شن روی زمین.
تقریبا  20 میلیارد ستاره شبیه خورشید در کهکشان راه شیری وجود دارد و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که یک پنجم آن‌ها، سیاره‌های قابل سکونتی به اندازه زمین دارند،‌محیطی با شرایطی که امکان وجود حیات را فراهم می‌آورد.اگر تنها 0.1 درصد از این سیارات حاوی حیات بودند،1 میلیون سیاره‌ی حاوی حیات در کهکشان راه شیری وجود  ‌داشت.  اما صبر کنید، ادامه دارد...
سن کهکشان راه شیری حدود 13 میلیارد سال است و در ابتدا شاید مکان مناسبی برای زندگی نبوده و علت آن می‌توانسته انفجارهای زیادی باشد که در آن موقع اتفاق می‌افتاده است، اما بعد از یک یا دو میلیارد سال، اولین سیاره‌های قابل سکونت پدید آمدند. عمر زمین 4 میلیارد سال است؛ بنابراین به احتمال زیاد پیش از این تریلیون‌ها احتمال برای گسترش حیات در سیارات دیگر وجود داشته است. اگر حتی یکی از آن ها به یک ابر تمدن سفینه سوار تبدیل می شد، ما تاکنون می‌فهمیدیم. چنین تمدنی چه شکلی می‌توانست داشته باشد؟
به این ترتیب 3 دسته بندی برای آن‌ها وجود دارد:
 نوع اول، می‌توانست تمام انرژی موجود در سیاره‌اش را به کار گیرد. اگر برایتان جای سوال دارد، ما تقریبا از 0.73 این انرژی استفاده می‌کنیم و بایستی در چندصد سال آینده به نوع اول برسیم.
نوع دوم، تمدنی بود که توانایی کنترل همه انرژی ستاره‌های سیاره‌اش را داشت. این کار اکنون علمی_تخیلی به نظر می‌رسد، اما به طور کلی دور از ذهن نبوده و قابل انجام است. در این رابطه مفاهیمی مثل دایسون اسفر، یک پوشش پیچیده‌ عظیم به دور خورشید، می‌تواند قابل قبول باشد.
نوع سوم، تمدنی است که از اساس کل کهکشان و انرژی آن را در اختیار خود دارد. نژاد بیگانه‌ای
اینچنین تکامل یافته، برای ما خداگونه خواهد بود.  
در درجه اول اساسا چرا ما باید بتوانیم این تمدن‌های بیگانه را ببینیم؟ اگر می‌توانستیم تعدادی سفینه بسازیم که بتواند جمعیتی را حدود هزار سال حفظ کند، در طول 2 میلیون سال می‌توانستیم کهکشان را مملوء از انسان‌ها تبدیل کنیم. به نظر زمانی طولانی می‌رسد، اما به یاد داشته باشید که کهکشان راه شیری خیلی بزرگ است؛ بنابراین اگر مسکونی کردن کل کهکشان چند میلیون سال طول بکشد و احتمالا هم اگر نه میلیاردها، بلکه حداقل میلیون‌ها سیاره‌ حاوی حیات در کهکشان راه شیری وجود داشته باشد و این انواع دیگر از حیات پیش از ما پدید آمده باشند، پس این همه موجود بیگانه کجا هستند؟
 نام این پدیده "تناقض فرمی" است و کسی برای آن پاسخی ندارد؛ اگرچه تصوراتی در این‌باره وجود دارد. بیایید راجع به فیلتر‌ها صحبت کنیم. اینجا فیلتر به معنای حد و مرزی است که غلبه حیات بر آن بسیار سخت است. این فیلترها در درجه های مختلف هولناکی دسته بندی می‌شوند.
1_فیلتر‌های عظیمی وجود دارند و ما از آن‌ها عبور کرده‌ایم. شاید توسعه‌ حیات پیچیده سخت‌تر از آن چیزی است که ما فکر می‌کنیم. ما هنوز از فرآیندی که به زندگی اجازه‌ پیدایش می‌دهد سردرنیاورده‌ایم و به احتمال زیاد شرایط لازم برای این اتفاق خیلی پیچیده تر است. شاید در گذشته جهان نامهربان‌تر بوده و اخیرا شرایط  آرام‌تر شده و زندگی پیچیده ممکن شده است. این به آن معناست که شاید حیات ما در دنیا منحصر به فرد باشد یا حداقل اگر نه اولین، بلکه یکی از اولین تمدن‌ها در کل جهان باشیم.
2_ فیلتر‌های عظیمی وجود دارند و در برابر ما قرار دارند. این اتفاق برای ما اصلا خوب نخواهد بود. شاید حیاتی  مشابه کره زمین در همه جای جهان وجود دارد، اما وقتی به یک نقطه خاص می‌رسد، نقطه‌ای که در برابر ما قرار دارد، نابود می‌شود. برای مثال، تکنولوژی فوق‌العاده ای از نسل آینده که به هنگام فعال شدن، باعث نابودی خود سیاره می‌شود. آخرین جمله‌‌ هر تمدن پیچیده‌ای این خواهد بود: "وقتی این دکمه را فشار بدهم، دستگاه همه‌ مشکلاتمان را حل می‌کند".
 اگر این فرض درست باشد، آن وقت ما به پایان حیات انسانی نزدیک تریم تا به آغاز آن. شاید هم نوع سومی از تمدن باستانی وجود داشته باشد که تمام جهان را زیر نظر دارد و وقتی تمدنی به این حد از پیشرفت برسد، در یک آن محو می‌شود. ممکن است چیزی آن بیرون وجود داشته باشد که بهتر است آن را کشف نکنیم. در هر صورت هیچ راهی برای این که از چگونگی ماجرا سر دربیاوریم، وجود ندارد. آخرین نظر این است که شاید واقعا تنهاییم. در حال حاضر هیچ سندی برای اثبات وجود حیات در نزدیکی ما وجود ندارد، هیچ چیز. به نظر می‌رسد که غیر از ما جهان خالی و مرده است. هیچ کسی نیست که برایش پیام بفرستیم یا جواب تلفنمان را بدهد.
شاید کاملا تنهاییم و در گلوله‌ای خیس و گلی در جهانی لایزال گیر افتاده ایم. آیا این ایده شما را می‌ترساند؟ اگر می‌ترسید، واکنش هیجانی صحیحی دارید. اگر اجازه دهیم که حیات در سیاره‌مان از بین برود، شاید هیچ زندگی‌ای در جهان باقی نماند و حیات برای همیشه نابود شود. اگر این طوری باشد فقط باید کمی درگیر ستاره‌ها شده و سیاره‌مان را تبدیل به اولین تمدن نوع سوم کنیم تا از این راه شعله زندگی را روشن نگاه داشته و زندگی را تا زمانی که جهان آخرین نفس‌اش را می‌کشد و به دست فراموشی سپرده می‌شود، گسترش دهیم. جهان زیبا‌تر از آن است که توسط کسی تجربه نشود.

تهيه‌کننده

Kurzgesagt In a Nutshell
Kurzgesagt In a Nutshell

گوینده

زنده یاد افشین ذریه
زنده یاد افشین ذریه

متاسفانه افشین عزیز در دوم اردیبهشت 1401در اثر بیماری فوت کرد، سایت ویدوآل یادگاری از تلاش او برای اشاعه علم هست، تمام محتوای علمی تولید شده حاصل زحمات او و دیگر اعضای سایت ویدوآل میباشد، نامش نیک.

مترجم

فائزه مجاهدطلب
فائزه مجاهدطلب

رشته‌ی بازیگری-کارگردانی رو در دانشگاه هنر تهران خوندم. بازیگری رو دوست دارم و دلم می‌خواد که هر روز از زندگیم پر از تجربه‌های جدید باشه.

ویراستار

مرجان باقرنژاد
مرجان باقرنژاد

سال 1383 شروع فعالیت من در حرفه روزنامه نگاری و البته ویراستاری بود. همواره به دنبال ارتباط منطقی درون متنی، ثبات وهماهنگی، فارسی نویسی و همچنین صحت آن هستم.