اگر همه انسان‌ها گیاه‌خوار بودند، چه می‌شد؟

اگر همه انسان‌ها گیاه‌خوار بودند، چه می‌شد؟

گروه آموزشی

ویدوآل

1395/02/04

34429

بار بازدید شده
What-If-The-World-Went-Vegetarian امکان دارد که شما یا کسی از آشنایان شما گیاه‌خوار باشد. بنابراین فکر کردیم که می‌توانیم یک بازی فکری را با هم امتحان کنیم. اگر همه انسان‌های روی زمین ناگهان گیاه‌خوار می‌شدند، چه پیش می‌آمد؟
11943
اگر همه انسان‌ها گیاه‌خوار بودند، چه می‌شد؟
Vidoal
4.11
سرعت نمایش
سوالات و نظرات کاربران
1
سعید بشیری
سعید بشیرگنبدی جمعه، 10 دی 1395
میگن اسفناج سرشار از آهنه ولی باید بدونیم که جذب آهن از اسفناج خیلی کمه ، در حالیکه اگه یه تیکه کوچیک گوشت بخوریم به اندازه 10 کیلو اسفناج که بخوریم ، جذب آهن داریم به طور کلی غذاهای گیاهی به تنهایی میتونه باعث کمبود بعضی مواد معدنی در بدن بشه چون هضمشون خیلی طولانیه و جذبشون هم کمه
0
امید قنبری
امید قنبری دوشنبه، 12 شهریور 1397
(پاسخ) استدلالتون خیلی اشتباست!! کلا مشکل علمی داره!! بیشتر تحقیق کنید!
1
Rana photo
Rana چهارشنبه، 30 فروردین 1396
گیاه خوار بودن خوبه اما چون در گیاهان بسیاری از آمینواسید های ضروری وجود ندارند بهتره بجای تنها گیاهخوار بودن توی خوردن تعادل رو بین همه چیز رعایت کنیم
0
امید قنبری
امید قنبری دوشنبه، 12 شهریور 1397
(پاسخ) نکته اول اینکه شاید شما اصلا فرق گیاهخوار و وگان رو ندونید!! گیاهخوار شیر و تخم مرغ مصرف میکنه و وگان نه. درمورد پروتئین های کامل هم در گیاهان وجود داره. مثلا سویا برنج و لوبیا و عدس تمامی پروتئین های مورد نیاز انسان رو دارن.
0
Rasool Komaki
Rasool Komaki چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1396
خوبه
0
امیر محمد photo
امیر محمد سه شنبه، 12 اردیبهشت 1396
سلام . خانم مجاهد طلب ، واقعا گویندگیتون عالیییی بود !
1
alisina nazari
alisina nazari چهارشنبه، 22 دی 1395
گیاه خواری باعث میشه فشار برای تولید گوشت کم بشه درنتیجه دام کمتری تولید بشه،میدونید که دام ها یکی از تولید کنندگان گاز متان که گاز گلخانه ای هست میباشد
1
مصطفی .
م کهن چهارشنبه، 08 دی 1395
گیاهخواری هم باعث سلامتیه هم صرفه جویی در هزینه ها
2
مهدی محمدزاده گیوه چی
مهدی محمدزاده گیوه چی دوشنبه، 17 آبان 1395
اگر انسان رو از نظر فرگشتی بهش نگاه کنیم گیاه خوار بوده ولی بدلیل قرار گرفتن در محیط های سخت و شرایط مختلف به سمت خوردن گوشت رفته بخاطر همبن آناتمی انسان نیز تعقیر کرده حتی در نوع وساختار دندانها
0
علی photo
علی جمعه، 28 خرداد 1395
شما میگید بدون گوشت آدم آسیب میبینه.من یک ساله نه لبنیات نه گوشت و نه دیکر محصولات حیوانی میخورم و زنده ام!
0
پوریا رجبی
پوریا رجبی جمعه، 28 خرداد 1395
(پاسخ) دوست عزیز نگفتم که بلایی سرتون میادکه ! گفتم حذف کردنش به زنجیره غذایی انسان صدمه میزنه . این صدمه ممکن در دها نسل آینده خودشو نشون بده نه یک سال . اصلا یکی از محکم ترین دلیل های تکامل مغز انسان انرژی زیاد مصرف گوشت و مصرف انرژی کم برای هضم اونم بوده .
0
پوریا رجبی
پوریا رجبی پنج شنبه، 27 خرداد 1395
گیاهخواری رو من میتونم اینگونه نقد کنم که خب اگر سبزیجات رو مثال بزنم این گونه مواد تقریبا فقط ویتامین هاشون جذب میشه و بیشتر به عنوان پاک کننده ی روده مصرف میشن و از نظر فیبر ارزش غذایی ندارند . . این گونه بحث ها معمولا با همیوپاتی و خام خواری هم مطرح میشه که خب پیشنهاد میکنم اصلا طرفشون نرید . باتشکر از مطالب خوب و سایت آموزنده و مفیدتون
0
علی photo
علی شنبه، 11 اردیبهشت 1395
ذات انسان گیاهخواره. بدن انسان رو با گاو و بعد با بدن شیر مقایسه کنید ببینید دستگاه گوارشی ما به کدوم نزدیک تره، انسان بدون گوشت و حیوانیجات میتونه زنده بمونه و سالم زندگی کنه ولی بدون میوه و سبزی مریض میشه و نابود میشه! این که مردم از کار بیکار میشن غیرمنطقیه همون مردم به کشاورزی و صنعت مشغول میشن و این جنایت یواش یواش خاتمه پیدا میکنه، به همه پیشنهاد میکنم مستند ساکنین زمین رو ببینن earthlings
0
پوریا رجبی
پوریا رجبی پنج شنبه، 27 خرداد 1395
(پاسخ) دوست عزیز این نظر شما اصلا علمی نیست . اگه منظورتون طول روده انسان و نوع آب خوردن هستش و خب این بخاطر مصرف غذای پخته یا نیمه هذم شده است و حذف کردن گوشت میتونه برای انسان خطرناک باشه .
0
Charisma photo
Charisma چهارشنبه، 08 اردیبهشت 1395
خب در این ویدئو هم تغییر ناگهانی در نظر گرفته شده که منطقی نیست .حتی چیزهای خوب هم حتی اگه ناگهانی باشن ممکنه تبعات بدی به همراه داشته باشه . مثلا اگه همه دزد های جهان ناگهان دست از دزدی بکشن هم ممکنه خیلی از پلیس ها بیکار بشن .
0
Charisma photo
Charisma یکشنبه، 05 اردیبهشت 1395
اگه همه گیاهخوار بشن که دیگه دامداری وجود نخواهد داشت که میلیاردها مرغ و گاو و گوسفند پرورش بده که حاصلش نابودی مزارع و مراتع باشه .
0
فائزه مجاهدطلب
فائزه مجاهدطلب یکشنبه، 05 اردیبهشت 1395
(پاسخ) منظور دام‌هاییه که همین الان وجود دارن و اگه مصرف نشن وضیعت کنونی زمین رو تغییر می‌دن. به هر حال هر چیزی یک شروعی داره و نمی‌شه این جوری بهش نگاه کرد!
توضیحات
امکان  دارد که شما یا کسی از آشنایان شما گیاه‌خوار باشد. بنابراین فکر کردیم که می توانیم یک بازی فکری را با هم امتحان کنیم. اگر همه انسن‌های روی زمین ناگهان گیاه‌خوار می‌شدند، چه پیش می‌آمد؟ چه تاثیری بر زندگی ما و زمین داشت؟ قبل از اینکه شروع کنیم. خاطرنشان می‌کنیم که هیچ‌کدام از ما،گیاهخوار نیستم. در واقع، درصد کمی از مردم جهان گیاه خوار هستند. تقریبا چهار تا پنج درصد از مردم آمریکا و کانادا و اندکی بیش از سی درصد از مردم هند گیاهخوارند.
 به لحاظ آماری هم اکنون حدود بیست میلیارد مرغ، یک و نیم میلیارد گاو، بیش از یک میلیارد گوسفند و نزدیک به یک میلیارد خوک در جهان وجود دارد. اگر هیچ انسانی گوشت خوار نباشد که بخواهد از بازار گوشت تهیه کند، تمام گله های حیوانات اهلی از بین می رفتند. و در نتیجه بخش وسیع از سطح زمین، استفاده خود را از دست می داد. در حال حاضر حدود سی و سه میلیون کیلومتر مربع از سطح زمین به عنوان چراگاه استفاده می شود که خود به وسعت قاره آفریقا است. البته در این مقیاس، زمین‌هایی که برای کاشت خوراک دام استفاده می شود محاسبه نشده است.
 بخشی از این زمین‌ها ممکن است برای کاشت مازاد غذاهای گیاهی انسان‌هایی استفاده شود (که گیاه خوار شده اند ). ولی بخش وسیعی از زمین‌های چرا، در واقع خشک تر از آنند که بتوان در آن محصولی کاشت. اگر انسان ها از کودهای مصنوعی در این زمین ها استفاده نکنند، این زمین ها خیلی زود تبدیل به زمین های بایر می شوند، ولی اگر به خوبی از آنها مراقبت شود ممکن است که این زمین های کشاورزی به وضعیت طبیعی خود باز گشته و تبدیل به چمنزار(دشت ) یا جنگل شوند و بتواند به  به خنثی کردن تغییرات آب‌و‌هوایی کمک کند زیرا یکی از دلایل اصلی بالا رفتن سطح دی اکسید کربن هوا قطع بسیاری از درختان جاذب دی اکسید کربن برای استفاده های کشاورزی از زمین آن است.
گاو و دیگر علف خواران (چرندگان) هم به‌وسیله تولید گاز متان بر وضعیت آب و هوایی زمین تاثیر می گذارند. علاوه بر آن گاز متان بیست وپنج برابر بیشتر از دی اکسید کربن قدرت و تاثیر گرما‌‌سازی بر آب و هوا دارد. (پس )، علاوه بر از بین رفتن جنگل ها و عوامل دیگر، تولیدات دامی نیز حدود پانزده درصد تولید گاز های گلخانه ای را افزایش می دهند که این رقم بیش‌تر از تاثیراتی است که هواپیماها، قطارها و ماشین ها روی هم رفته بر جو می گذارند.
 در واقع بسیاری از دانشمندان معتقدند که کاهش مصرف گوشت یکی از بهترین استراتژی ها برای مدیریت تغییرات آب و هوایی است. ( از این گذشته) رژیم غذایی گیاهی می تواند مصرف آب را به مقدار زیادی کاهش دهد، حدود هفتاد درصد از آب تازه در جهان صرف کشاورزی می شود. برای تولید یک کیلوگرم گوشت گاو (بیف ) پانزده هزار لیتر آب، برای یک کیلوگرم گوشت خوک(پورک ) شش هزار لیتر وبرای مرغ چهار هزار لیتر آب مصرف می شود. این ارقام را با غلات صبحانه هزار و ششصد لیتر، میوه نهصد لیتر، و سیصد لیتر برای سبزیجات باغچه ای مقایسه کنید. مسلم است که یک کیلو گرم گوشت مقدار کالری زیادتری نسبت به همان مقدار میوه دارد. ولی حتی اگر نسب آب مصرفی در هر کالری را بسته به مقدار انرژی موجود در غذا محاسبه کنیم، باز هم گوش گاو پنج برابر میوه، هفت برابر سبزیجات و بیست برابر غلات صبحانه آب بیشتر مصرف می‌کند.
 (با تمام این اوصاف ) آیا رژیم غذایی گیاهی  ضرری هم دارد؟ خب ما از مابقی محصولات جانبی دامپروری مانند چرم و روغن حیوانی که در صنایع آرایشی، شوینده ها و ساخت شمع استفاده می‌شود، محروم می شویم. و از آن جایی که جایگزین های گیاهی وجود دارند . تولیدات گیاهی می بایست افزایش یابد به این معنی که زمین های بیشتری برای کاشت محصول استفاده می شود و زمین های کمتری به وضعیت طبیعی خود باز می گردند. مسئله بغرنج دیگر این است که پرورش و تولید دام یک کار تمام وقت است که بیش از یک میلیارد نفر به آن اشتغال دارند. اکثر آن‌ها مزرعه دارانی هستند که در کشورهایی در حال توسعه مشغول به کارند. با این‌که عده ای از آنها ممکن است بتوانند به تولید تخم مرغ یا شیر و یا حتی غلات بپردازند، بسیاری دیگر ممکن است کاملا از کار بیکار شوند.
البته مسلم است که هر گونه افزایش (توسعه ) گیاه خواری احتمالا به صورت تدریجی پیش خواهد رفت تا این‌که بخواهد به طورناگهانی اتفاق بیافتد. و شگفت آور این‌که شواهد نشان می‌دهد که این جریان در جهت معکوس در حال پیشروی است. مردم کشورهایی مانند هند و چین متمول‌تر می شوند و در نتیجه گوشت بیش‌تری مصرف می کنند که این خود کاهش مصرف گوشت در کشورهایی دیگر را ملغی می‌کند.