آیا تمدن بشری می‌تواند در سرتاسر کهکشان راه شیری گسترده شود؟

آیا تمدن بشری می‌تواند در سرتاسر کهکشان راه شیری گسترده شود؟

گروه آموزشی

ویدوآل

1395/08/04

19327

بار بازدید شده
Could-human-civilization-spread-across-the-whole-galaxy آیا تمدن بشری می‌تواند در سرتاسر کهکشان راه شیری گسترده شود؟ آیا می‌توانیم از سیاره آبی کوچک‌مان فراتر رویم و مستعمراتی در گروهی از منظومه‌های ستاره‌ای تاسیس کنیم؟
6327
آیا تمدن بشری می‌تواند در سرتاسر کهکشان راه شیری گسترده شود؟
Vidoal
4.26
سرعت نمایش
سوالات و نظرات کاربران
0
Mily photo
Mily شنبه، 28 مرداد 1396
من ميخواستم به موسسه شما كمك مالي كنم اما درگاه پرداختي تون چون غير از شاپرك بود نتونستم اعتماد كنم و واريز كنم.لطفا شماره كارت رسمي به نام ويدوال يا درگاه شاپرك براي كمك مالي معرفي كنيد.
0
زنده یاد افشین ذریه
زنده یاد افشین ذریه دوشنبه، 30 مرداد 1396
(پاسخ)

سلام، درگاه پرداخت وب‌سایت کاملا مطمئن و بدون مشکل هست در صورت عدم اعتماد می‌تونید با تلفن‌های شرکت جهت راهنمایی تماس بگیرید یا از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.

0
سردار photo
سردار شنبه، 28 مرداد 1396
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دست اندرکاران وب سایت ویدوآل اگر امکانش هست یه ویدیو در مورد سفرهای فضایی با استفاده از نیروی قلاب سنگ گرانشی سیارات بذارید
0
مصطفی .
مصطفی کهن شنبه، 27 آذر 1395
برای سفرهای طولانی فضایی نیاز به انرژی و حل سرعت و گذشت زمان باید بود. چون خیلی سفرها مثل سفر به مریخ بی بازگشت خواهد بود
-1
حامد بزاززادگان
حامد بزاززادگان پنج شنبه، 04 آذر 1395
من به این فکر می کنم که تمایل بشر برای تصاحب کهکشان، و زندگی بروی سیاره دیگه ریشه اش به کجا بر می گرده؟ رفع یک نیازه؟ توسعه ناگزیر علم هست؟ جنبه قدرتنمایی مثل دوره جنگ سرد؟ یا یک عطش نولیبرالیسمی که هیچ وقت سیراب نمیشه؟ یا هر چیز دیگه که نمی دونم، ولی گمان می کنم ما در قرن بیست و یکم هنوز روی زمین مشکلات ابتدایی از آغاز تمدن رو داریم، که شاید هر روز بیشتر هم میشه...
0
فرزین اکبری
فرزین اکبری جمعه، 07 آبان 1395
گویندگی خانم فاطمه امیری خوب بود 👍✌
1
Mohsen Mm
Mohsen Nemati سه شنبه، 04 آبان 1395
کم کار شدی ویدوئال مطالبو تکراری میزارید جدید هم نمیزارید
0
گروه آموزشی ویدوآل
گروه آموزشی ویدوآل سه شنبه، 04 آبان 1395
(پاسخ) سلام، کدوم مطلب یا موضوع تکراری ارسال شده؟ نوشتید کم کار شدیم! در حالیکه تعداد مطالب ارسالی ما در روز افزایش یافته!
1
Mohsen Mm
Mohsen Mm سه شنبه، 04 آبان 1395
(پاسخ) منظورم از مطلب تکراری اینه تو کانال تلگرام دوباره باز نشرش میکنید مثلا ترانزیستور چگونه کار میکند که مطلبیه واسه یماه پیش...کم کار شدنتونم بابت کاهش ویدئوهاتون میگم چون از خوندن مقاله راحتتره...اواخر 2 الی 3 ویدئو جدید تو روز میزاشتید
توضیحات
آیا می‌توانیم از سیاره آبی کوچک‌مان فراتر رویم و مستعمراتی در گروهی از منظومه‌های ستاره‌ای تاسیس کنیم؟ این سوال واقعا ترسناک است. حدود ۳۰۰ میلیارد ستاره در کهکشان وجود دارد که گستردگی آن‌ها چیزی حدود ۱۶۰ هزار سال نوری است.
تاکنون یک فضاپیما به منظومه شمسی‌مان ارسال کرده‌ایم که با ۰,۰۰۶ درصد سرعت نور در حال حرکت است. با این سرعت، بیش از ۲.۵ میلیارد سال طول می‌کشد تا از یک سر کهکشان به انتهای دیگر آن برسد. در اینجا پرسش بقاء بشر مطرح است. فاصله بین ستارگان حقیقتا زیاد است. ما نمی‌توانیم بر روی بیشتر سیارات تاب بیاوریم و برای زنده‌ماندن به منابع زیادی نیاز داریم.
 در عین حال، چند دهه قبل محققان دریافتند که به لحاظ تئوری نه تنها گسترش تمدن بشری در سرتاسر کهکشان امکان‌پذیر است، بلکه این کار را می‌توان با سرعت زیاد و بدون شکستن هیچ‌یک از قوانین فیزیک انجام داد. این ایده بر اساس آثار یک ریاضی‌دان به اسم جان وان نیومن است که بر روی کاغذ ماشین‌هایی را طراحی کرد که می‌توانند خودشان را بازسازی کنند و نسل‌های جدید خودشان را بسازند. این ماشین‌ها را بعدا با نام ماشین‌های وان نیومن خواهیم شناخت.
در حوزه اکتشافات فضایی، ماشین‌های وان نیومن را می‌توان بر روی زمین ساخت و به فضا پرتاب کرد. در آن‌جا، این ماشین‌های خودکفا بر روی سیاره‌های دور فرود می‌آیند. منابع موجود را استخراج و انرژی جمع‌آوری می‌کنند، همانندسازی می‌کنند، آن‌ها را به نزدیک‌ترین سیاره‌ها پرتاب می‌کنند، و این چرخه را ادامه می‌دهند. نتیجه، ایجاد میلیون‌ها کاوش‌گر است که مانند قطره‌ای جوهر در تنگ ماهی، در سرتاسر جهان گسترده می‌شوند.
محققان اعداد را کوچک کردند و دریافتند که یک ماشین وان نیومن که با ۵ درصد سرعت نور در حال حرکت است باید قادر باشد در ۴ میلیون سال در سرتاسر کهکشان همانندسازی کند. ممکن است این زمان طولانی به نظر برسد، اما اگر در نظر بگیرید که جهان ما ۱۴ میلیارد سال سن دارد در مقیاس کهکشانی این سرعت خیلی زیاد است – معادل حدودا ۲.۵ ساعت در یک سال.
ساختن ماشین‌های وان نیومن نیازمند فناوری‌هایی است که هنوز به آن‌ها دست نیافته‌ایم. مانند: هوش مصنوعی پیشرفته، مینیاتورسازی، و سیستم‌های نیروی محرکه بهتر.
 با این حال اگر بخواهیم با استفاده از این‌ها انسان‌های واقعی را در سرتاسر کهکشان پخش کنیم، یک جهش تکنولوژی دیگر نیز احتیاج داریم: توانایی رشد مصنوعی بدن و اندام‌های زیستی با استفاده از عناصر خام و اطلاعات ژنتیکی.
با این وجود،  اگر در یک میلیارد سال اخیر یک تمدن بیگانه چنین ماشینی را ساخته بود و آن‌را برای همانندسازی به سوی ما روانه کرده بود، تا الان کهکشان ما توسط آن‌ها مورد هجوم قرار گرفته بود. پس این ماشین‌ها کجا هستند؟ برخی اخترشناسان مانند کارل سیگن، می‌گویند بیگانگان هوشمند ماشین‌های همانندساز را هرگز نخواهند ساخت. این دستگاه‌ها ممکن است از کنترل خارج شوند و برای همانندسازی سیاره‌ها را تا هسته‌شان کاوش و جستجو ‌کنند.
سایرین، نبودن این ماشین‌ها را به‌عنوان نشانه‌ای دال بر وجود نداشتن تمدن هوشمند بیگانه‌ها، یا اثبات این‌که این تمدن‌ها پیش از آن‌که بتوانند فناوری‌های لازم را توسعه دهند منقرض شده‌اند در نظر می‌گیرند. اما همه این‌ها مردم را از خیال‌پردازی در مورد حضور بیگانگان باز نداشته ‌است.
دیوید برین، نویسنده داستان‌های علمی-تخیلی درباره جهانی نوشته است که در آن ماشین‌های وان نیومن متفاوتی وجود دارند و با هم تکثیر می‌شوند. بعضی‌ها برای خوشامدگویی به تمدن‌های نوپا، و تعدادی دیگر برای مستقر ساختن و نابودی آن‌ها پیش از آنکه تبدیل به تهدید شوند طراحی شده‌اند.
 در واقع، در «لانگفیش»، داستان برین، همین الان بعضی از ماشین‌های وان نیومن در حال پاییدن زمین هستند، و منتظر ما هستند تا پیش از حرکت به سطح خاصی از پیشرفت برسند. در حال حاضر تنها چیزی که داریم کنجکاوی و تئوری است. اما دفعه بعدی که به آسمان شب نگاه کردید، در نظر داشته باشید که ممکن است میلیاردها ماشین همانندساز در کهشکان ما بین ستارگان در حال پیشروی باشند. اگر وجود داشته باشند، یکی از آن‌ها سرانجام بر روی زمین فرود خواهد آمد. یا شاید، فقط شاید، آن‌ها اکنون این‌جا هستند.

تهيه‌کننده

Ted Ed
Ted	 Ed

تد سکویی برای انتشار ایده‌هایی است که ارزش انتشار دارند. تد کار خود را در سال 1984 به عنوان کنفرانسی که فصل مشترک تکنولوژی، سرگرمی و طراحی بود آغاز کرد.

مترجم

نازنین آگاه
نازنین آگاه

گوینده

فاطمه امیری
فاطمه امیری

تدوين‌گر

مصی یگانه
مصی یگانه

زندگیم با هنر معنی پیدا میکنه. مدت 16 سال کار گرافیک کردم و سرپرست بخش گرافیک شرکت اوه و باران هنر بودم، عاشق شیرینی پزی و تزیین کیکم و به صورت حرفه ای این کار رو انجام میدم.

صدابردار

نازنین اصفهان‌پور
نازنین اصفهان‌پور

مدت ۱۰ ساله که دارم کار ادیت صوت و تصویر می‌کنم. ۱۲ ساله که به صورت حرفه ای آواز سنتی می‌خونم. در زمینه‌ی کتاب‌های صوتی هم فعالیت‌هایی داشتم که خیلی خیلی تو این راه بهم کمک کرده.